Verkocht

Al het werk op deze pagina is verkocht. Waarom het dan toch hier tentoonstellen? Om een completer beeld te scheppen van wat ik zoal maak. En mocht een van deze quilts heel mooi worden gevonden, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om deze nogmaals te maken. Zie de winkel voor artikelen die nu te koop worden aangeboden.

Sold

All items on this page are sold and listed solely to give an impression of what I create. If you happen to like one of these, I'd be happy to make it again. See the store for items currently on sale.

Klik op een van bovenstaande afbeeldingen voor een vergroting. Er wordt een scherm geopend waarin door de diverse afbeeldingen kan worden gebladerd middels de pictogrammen onder de afbeeldingen of de pijltoetsen.

Klik op btn_enlarge om de afbeelding op ware grootte weer te geven. Klik op btn_move om de afbeelding op het scherm te verplaatsen.

Click on one of the slides above to enlarge. Use the controls in the enlarged screen or the arrow keys on your keyboard to browse the slides.

Click btn_enlarge to view a full-size image. Click btn_move to move the image on screen.