Zero-Point

Zero-Point is een spiritueel centrum in Breda waar workshops, lezingen en diverse andere activiteiten plaatsvinden. Op mijn pagina op hun site bied ik meditatiekussens aan.

Zero-Point

Zero-Point in Breda, The Netherlands, offers presentations, workshops on meditation and other activities. I use my page on their site to offer my meditation cushions.

Quilt

Een quilt is een doorgestikte deken. Over quilts is veel te zeggen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Zie deze pagina voor een overzicht van de geschiedenis van het quilten.

Quilt

A quilt is a type of bedding composed several layers. There's lots to say about quilts. To find out more, see Wikipedia.

 

Mindfulness

Het leven is niet zonder stress. Mindfulness leert ons stil te staan bij het moment, bij de ervaring van het nu. In Mindfulness leren we dat we zelf kunnen kiezen hoe we ons wensen te voelen. Klik hier voor meer informatie.

 

Theo van der Ster

Theo van der Ster

De website van het Textielatelier is gemaakt in samenwerking met Theo van der Ster. Theo maakt websites, flyers, brochures, logo's en teksten voor zelfstandige ondernemers. Heb je wel ideeën maar ontbreekt het je aan de kennis en de middelen om die in werkelijkheid om te zetten? Laat Theo je dan helpen om er vorm en inhoud aan te geven.

Het quiltersgilde

Het quiltersgilde is de Nederlandse Vereniging van patchwork- en quiltenthousiasten. De vereniging is een ontmoetingsplaats voor mensen die zich met quilten bezighouden en bevordert quilten en patchwork middels diverse activiteiten, een website en een verenigingsblad.